Wykształcenie: średnie zawodowe
Wymagania inne:
- wykształcenie: min. średnie, mile widziane wykształcenie z zakresu gastronomii, żywienia lub dietetyki,- doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w placówkach oświatowych,- znajomość i stosowanie zasad żywienia, norm żywienia oraz zasad HACCP,- umiejętność analitycznego myślenia oraz organizacji i planowania pracy,- komunikatywność, wysoka kultura osobista, - prawo jazdy kat. B.- biegłe posługiwanie się komputerem, w tym oprogramowaniem z pakietu MS Office.Wymagania dodatkowe: - znajomość programu Vulkan Opłaty i Magazyn, - dobra organizacja pracy, - umiejętność pracy w zespole,- pracowitość,- odpowiedzialność,- dokładność, - poczucie obowiązku, - zdyscyplinowanie,- bezkonfliktowość,- znajomość języków obcych (w mowie i piśmie).Inne:- obywatelstwo polskie,- pełna zdolność do pełnienia czynności prawnych, - niekaralność.
Pruszcz Gdański
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 780 do 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
Pracodawca oferuje: - Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych,- miłą i przyjazną atmosferę w pracy,- stabilność w zatrudnieniu.
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Podobne oferty pracy
Intendentka/intendent
Firma: KLUB DZIECIĘCY W NOWOGRODZIE BOBRZAŃSKIM
Lokalizacja: lubuskie / Nowogród Bobrzański
1. Kompleksowy nadzór nad żywieniem w placówce oraz sporządzanie jadłospisów zgodnie z zapotrzebowaniem, kalorycznością i normami żywienia dzieci do...
Dietetyk / Trener Sportowy
Firma: Benefit Systems S.A
Lokalizacja: mazowieckie / Warszawa, przy stacji metra Rondo Daszyńskiego
Twój zakres obowiązków Przeprowadzanie konsultacji dietetycznych i/lub trenerskich w formule online; Tworzenie indywidualnych jadłospisów i/lub planów...
Intendent
Firma: Szkoła Podstawowa NR 1 im.Marynarki Wojennej RP ul.Narutowicza 10 72-600 Świnoujście
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście
Realizowanie obowiązków intendenta w szkole podstawowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia, technologia żywienia...