Intendent-dietetyk-koordynator sekcji żywienia

Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Intendent-dietetyk-koordynator sekcji żywienia
Miejsce pracy: Bolesławiec
Numer: StPr/25/0703
OBOWIĄZKI:
Kierowanie pracą sekcji żywienia; zamawianie i wydawanie kuchni niezbędnych artykułów spożywczych; planowanie ilości i rodzajów posiłków dla wszystkich uprawnionych do żywienia; czuwanie nad terminowością i jakością przygotowywanych posiłków; sporządzanie jadłospisów i raportów żywieniowych oraz miesięcznych harmonogramów czasu pracy pracowników zatrudnionych w sekcji żywienia.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: żywienie zbiorowe


Wymagania inne:

Wykształcenie średnie techniczne gastronomiczne o kierunku żywienie zbiorowe lub wyższe zawodowe o kierunku technologia żywności. Rok doświadczenia zadwodowego.

Miejsce pracy:

Bolesławiec


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 900 do 6 200 PLN


Opis wynagrodzenia:

plus dodatek za staż pracy

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu

Podobne oferty pracy

Intendentka/intendent

Opublikowano: 04-11-2025

Firma: KLUB DZIECIĘCY W NOWOGRODZIE BOBRZAŃSKIM

Lokalizacja: lubuskie / Nowogród Bobrzański

1. Kompleksowy nadzór nad żywieniem w placówce oraz sporządzanie jadłospisów zgodnie z zapotrzebowaniem, kalorycznością i normami żywienia dzieci do...

Dietetyk / Trener Sportowy

Opublikowano: 04-11-2025

Firma: Benefit Systems S.A

Lokalizacja: mazowieckie / Warszawa, przy stacji metra Rondo Daszyńskiego

Twój zakres obowiązków Przeprowadzanie konsultacji dietetycznych i/lub trenerskich w formule online; Tworzenie indywidualnych jadłospisów i/lub planów...

Intendent

Opublikowano: 01-11-2025

Firma: Szkoła Podstawowa NR 1 im.Marynarki Wojennej RP ul.Narutowicza 10 72-600 Świnoujście

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście

Realizowanie obowiązków intendenta w szkole podstawowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia, technologia żywienia...