Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka, technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
Wymagania inne:
Dopuszczalne wykształcenie średnie lub wyższe gastronomiczne, ekonomiczne lub administracyjne z ukończonym kursem lub studiami podyplomowymi z dietetyki lub żywienia zbiorowego.- znajomość zasad racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży,- umiejetność planowania i bilansowania jadłospisów,- umiejetność zasad gospodarki magazynowej, rozliczania produktów i kalkulacji kosztów,- znajomość obsługi komputera (Word, EXel),- umiejetność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, rzetelność i komunikatywność.Mile widziane szkolenia z zakresu HACCP, żywienia zbiorowego, dietetyki dziecięcej.Mile widziane doswiadczenie w pracy w placówkach oświatowych.
Radków
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Podobne oferty pracy
Intendentka/intendent
Firma: KLUB DZIECIĘCY W NOWOGRODZIE BOBRZAŃSKIM
Lokalizacja: lubuskie / Nowogród Bobrzański
1. Kompleksowy nadzór nad żywieniem w placówce oraz sporządzanie jadłospisów zgodnie z zapotrzebowaniem, kalorycznością i normami żywienia dzieci do...
Dietetyk / Trener Sportowy
Firma: Benefit Systems S.A
Lokalizacja: mazowieckie / Warszawa, przy stacji metra Rondo Daszyńskiego
Twój zakres obowiązków Przeprowadzanie konsultacji dietetycznych i/lub trenerskich w formule online; Tworzenie indywidualnych jadłospisów i/lub planów...
Intendent
Firma: Szkoła Podstawowa NR 1 im.Marynarki Wojennej RP ul.Narutowicza 10 72-600 Świnoujście
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście
Realizowanie obowiązków intendenta w szkole podstawowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia, technologia żywienia...