Dietetyk
Miejsce pracy: Lubin
Zadania:
- Tworzenie i Nadzór: Opracowywanie receptur, diet i menu, ze szczególnym uwzględnieniem standardów żywienia zbiorowego.
- Kontrola: Nadzór nad dokumentacją, prawidłowością stosowanych receptur oraz zgodnością procesów z wymogami (HACCP).
- Optymalizacja: Aktywny udział w optymalizacji kosztów produkcji przy zachowaniu wysokiej jakości.
- Dokumentacja: Prowadzenie i kontrola niezbędnej dokumentacji żywieniowej.
Wymagania:
- Wykształcenie: Wyższe kierunkowe (Dietetyka).
- Doświadczenie: Co najmniej 2 lata pracy jako dietetyk w żywieniu zbiorowym.
- Narzędzia: Biegła obsługa programów MAPI JADŁOSPIS lub S4H oraz pakietu MS Office.
- Wiedza: Znajomość przepisów, w tym HACCP.
- Dodatkowe atuty: Posiadanie prawa jazdy kat. B i aktualnej książeczki sanepidowskiej.
Oferujemy:
- Zatrudnienie: Stabilna Umowa o Pracę w pełnym wymiarze czasu.
- Miejsce: Praca stacjonarna.
- Wsparcie: Niezbędne narzędzia pracy w stabilnej firmie.
Podobne oferty pracy
Intendentka/intendent
Opublikowano: 04-11-2025
Firma: KLUB DZIECIĘCY W NOWOGRODZIE BOBRZAŃSKIM
Lokalizacja: lubuskie / Nowogród Bobrzański
1. Kompleksowy nadzór nad żywieniem w placówce oraz sporządzanie jadłospisów zgodnie z zapotrzebowaniem, kalorycznością i normami żywienia dzieci do...
Dietetyk / Trener Sportowy
Opublikowano: 04-11-2025
Firma: Benefit Systems S.A
Lokalizacja: mazowieckie / Warszawa, przy stacji metra Rondo Daszyńskiego
Twój zakres obowiązków Przeprowadzanie konsultacji dietetycznych i/lub trenerskich w formule online; Tworzenie indywidualnych jadłospisów i/lub planów...
Intendent
Opublikowano: 01-11-2025
Firma: Szkoła Podstawowa NR 1 im.Marynarki Wojennej RP ul.Narutowicza 10 72-600 Świnoujście
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście
Realizowanie obowiązków intendenta w szkole podstawowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia, technologia żywienia...